| VERBINDEN |

&Ponjé helpt bouwers en ontwikkelaars met het verwerven en ontwikkelen van vastgoedprojecten.

Onze toegevoegde waarde strekt verder dan een brede ervaring met vastgoedprojecten. In ons handelen hebben wij speciale aandacht voor de persoonlijke kant van ons vak.

Waarom? Een verbinding tussen mensen is naar onze mening de basis voor succes. Wij staan stil bij zaken als: voelt de opdrachtgever de energie van het ontwerp- en bouwteam? Vertrouwt de grondeigenaar de ontwikkelaar voor verkoop? Wij werken aan deze verbinding.

Ons doel is om van losse componenten één geheel te maken; als een sterke ketting die tandwielen verbindt. Dit is de missie van &Ponjé!

| AANPAK |

Wanneer men trots is op de geleverde resultaten, is voor &Ponjé een belangrijk doel bereikt.

Wij maken bewuste keuzes in teamsamenstelling of projectpartners. De slimste of duurste hoeft bijvoorbeeld niet de beste te zijn. Een partner moet passen bij het project. Het ontwikkel- en bouwteam moet goed afgestemd worden op de klant, de projectomgeving en het vraagstuk.

Als ontwikkel- en projectmanager manager stuurt &Ponjé het gehele proces op energieke wijze aan. Wij zetten mensen in hun kracht. &Ponjé creëert openheid binnen projectteams en daagt uit om op een andere manier naar vraagstukken te kijken. Een goede teamontwikkeling leidt tot een projectresultaat waar alle betrokken partijen trots op zijn.